SAVE THE DATE VOOR 2024&2025

LET’S GO GREEN

WEDDING STYLING

Als vaste huisstylistes van Paviljoen Puur zijn wij daar vaak te vinden. Een prachtige locatie met zó veel mogelijkheden! Wij gaan dan ook graag met jullie om de tafel zitten om alle mogelijkheden te bespreken.

Yeey, jullie zijn verloofd! Congrats! Paviljoen puur is de locatie waar jullie voor gekozen hebben en nu? Samen gaan we kijken wat het beste bij jullie past.

PLAN VAN AANPAK

Zodra jullie je trouwlocatie hebben vastgezet bij Paviljoen Puur ontvang je ook meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen. Wij zijn dan ook heel nieuwsgierig naar jullie verhaal, hoe je je trouwdag voor je ziet en wat jullie stijl is. Smûk Styling biedt diverse pakketten aan, passend bij verschillende budgetten, welke bespreken in een Zoom-call. Indien jullie wensen breder gaan als dit, plannen we een afspraak in op locatie en gaan we kijken naar welke mogelijkheden er zijn.

Smuk Styling bruiloft Paviljoen Puur

OP DE TROUWDAG

Op de trouwdag zelf neem ik alle stylingwerkzaamheden op locatie uit handen. Hoe fijn is dat? Geen extra werk dus voor jullie ceremoniemeester, maar alles tot in de puntjes verzorgd door Smûk Styling! 

Wij starten al vroeg in de ochtend, zodat alles op tijd klaar staat en jullie hier geen hinder van vinden. Eventuele ombouw en afbouw verzorgen wij ook. Op deze manier kunnen jullie optimaal genieten van jullie dag! En je ceremoniemeester(s) ook 😉

LIEVE WOORDEN

ONZE PAKKETTEN

Smuk Styling bruiloft Paviljoen Puur

€ 550,00
Inclusief Zoomgesprek om keuze te bepalen

Backdrop met toevoeging (doek)
Trouwbankje incl 2 kussentjes naar keuze
3 kleedjes (om wegzakken in gras tegen te gaan)
Tafeltje voor boeket en water
Enveloppendoos
Welkomstbord
Wegwijsbordjes 3 stuks

excl. bloemen

Smuk Styling bruiloft Paviljoen Puur

€ 950,00
Tot 60 personen, daarna een meerprijs

Pakket Small
Windlichten 8 stuks
Lichtletters
Kaarsen voor op tafel
Servetten kleur naar keuze

excl. bloemen

Smuk Styling bruiloft Paviljoen Puur

Vanaf € 1100,00

Wil je een uitgebreidere styling op maat? Dat kan! We gaan samen een plan op maat bedenken, helemaal passend bij jullie wensen en ideeën.

Inclusief moodboard en gesprek op locatie

NEEM CONTACT MET MIJ OP