SAVE THE DATE VOOR 2023&2024

OVER SMUK STYLING

HI THERE, IK BEN SMÛK STYLING

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Bij Smûk Styling zijn wij gek op buitenbruiloften en zijn wij trots dat wij exclusief werken als huisstyliste voor de prachtige trouw-en eventlocatie Paviljoen Puur.

Smûk betekent mooi in het Scandinavisch en in het Fries gezellig en knus. Smûk Styling denkt mee met de opdrachtgever om er de mooiste dag van te maken, we doen het samen.

Buiten een bruiloft organiseren dat is wat wij het liefste doen. Wij kleden de locatie helemaal aan maar wel met zorg en liefde voor de natuur. Paviljoen puur is al een prachtige locatie en wij maken het nog een beetje mooier!

HI, IK BEN ANNE

HI, ik ben Anne en al 20 jaar ondernemer. Sinds 2 jaar ben ik de vaste stylist van Paviljoen Puur en heb ik ook mijn oude vak weer opgepakt als bloemiste. Enthousiasme en passie voor ieder bruidspaar en voor de prachtige locatie Paviljoen Puur dat is wat ik wil uitdragen en uitstralen. Dit is ook wat ik terug hoor van de vele bruidsparen die ik tot nu toe heb begeleid naar hun mooiste dag. Tijdens mijn recente opleiding bij de Loose Florals Academy (gericht op bruidsbloemwerk) kreeg ik mee dat mijn sterke kant is concepten ontwikkelen en is dat nou net wat je nodig hebt in dit vak en ik het liefste doe!

FUN FACTS OVER MIJ

Mijn passie voor bloemen begon al op de lagere school.  Na mijn HBO management studie heb ik in de avonduren een opleiding tot bloemiste gevolgd maar ben daarna toch een eigen kinderopvangorganisatie gestart. Nu toch weer terug bij wat ik het liefste doe, plaatjes maken  en met bloemen werken. Ik drink graag samen een kopje thee om jullie wensen en ideeën te bespreken.

NEEM CONTACT MET MIJ OP