SAVE THE DATE VOOR 2024&2025

OVER SMUK STYLING

HI THERE, IK BEN SMÛK STYLING

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Bij Smûk Styling zijn wij gek op buitenbruiloften en zijn wij trots dat wij onder andere exclusief werken als huisstyliste/bloemist voor de prachtige trouw-en eventlocatie Paviljoen Puur.

Smûk betekent mooi in het Scandinavisch en in het Fries gezellig en knus. Smûk Styling denkt mee met de opdrachtgever om er de mooiste dag van te maken, we doen het samen.

Buiten een bruiloft organiseren dat is wat wij het liefste doen. Wij kleden de locatie helemaal aan maar wel met zorg en liefde voor de natuur. Paviljoen puur is al een prachtige locatie en wij maken het nog een beetje mooier!

Ceremoniemeester voor 1 dag

 

Hebben jullie niemand in je omgeving die over de talenten van een Ceremoniemeester beschikt of wil je gewoon je zus of beste vriendin niet lastigvallen met deze toch wel belangrijke taak. Dan kunnen wij deze taak voor jullie overnemen.

 

Om deze niet alledaagse prachtige dag toch in goede banen te laten leiden is een ‘pro-actieve maar niet te veel op de voorgrond’ Ceremoniemeester wenselijk.

 

Op jullie dag moet alles vlekkeloos verlopen, alles stap voor stap op papier staan in een goed geolied draaiboek en moet alles tot in de puntjes zijn verzorgd. Iedereen weet dat een huwelijksdag een strak geplande, maar liefdevolle dag is. Het is de uitdaging van de Ceremoniemeester dat geen enkele gast dit zo ervaart.

 

Door een professionele Ceremoniemeester in te huren verloopt jullie dag gegarandeerd soepel en zorgeloos. Wij nemen het overzicht en de planning  van die dag uit jullie handen en begeleidt zowel jullie als jullie gasten door de hele dag.
Mochten er problemen voordoen deze dag, dan sta ik klaar om deze met beide handen op te vangen en te corrigeren.

Ga ontspannen jullie bruiloft in met mij als Ceremoniemeester.

  

Enthousiast over zo’n onbezorgde dag met mij als ceremoniemeesters? 

Neem dan contact op via het contact formulier.

 

Hi, ik ben Anne!

 

Hi, ik ben Anne en al 20 jaar ondernemer. Sinds 3 jaar ben ik de vaste stylist van Paviljoen Puur en heb ik ook mijn oude vak weer opgepakt als bloemiste. Enthousiasme en passie voor ieder bruidspaar en voor de prachtige locatie Paviljoen Puur dat is wat ik wil uitdragen en uitstralen. Dit is ook wat ik terug hoor van de vele bruidsparen die ik tot nu toe heb begeleid naar hun mooiste dag. Tijdens mijn opleiding bij de Loose Florals Academy (gericht op bruidsbloemwerk) kreeg ik mee dat mijn sterke kant is concepten ontwikkelen en is dat nou net wat je nodig hebt in dit vak en ik het liefste doe!

Ik drink graag samen een kopje thee om jullie wensen en ideeën te bespreken.

NEEM CONTACT MET MIJ OP